Links

Mijn docenten
Foto Willem 1Willem Kienhuis
Sinds 2000 volg ik met veel plezier de lessen van Willem. Iedere donderdagavond wordt mijn kennis van en over Tai Chi weer een klein beetje vergroot dankzij deze geweldige man.

 

Judith van Drooge
Alweer ruim 14 jaar volg ik met grote regelmaat een workshop bij deze bijzondere en geweldige docente. Van stokvorm en pushing hands, tot qigong, waaier- en sabelvorm, iedere keer weer een mooie uitdaging en een ervaring rijker.

 


Luis Molera

In 2002 ben ik in contact gekomen met deze fantastische docent en sindsdien heb ik ieder jaar tijdens zijn bezoek aan Nederland les van hem mogen krijgen. Tot mijn grote spijt is hij in mei 2015 overleden, zijn persoonlijkheid en lessen zullen zeer gemist worden.

 

Andere docenten
Hans Lauxen, een zeer gewaardeerde docent uit Winschoten die me iedere ontmoeting weer iets nieuws weet te leren.
Paul Silfverstrale, de docent waar ik in oktober 2012 kennis mee heb mogen maken en waardoor ik een door hem onderwezen speervorm ben gaan leren.

Overige links
De Broedplaats, hier mag ik mijn lessen geven in mijn eigen ruimte.
Stichting Taijiquan Nederland, de Nederlandse overkoepelende organisatie.
Wereld Tai Chi Dag, ieder jaar op wereld Tai Chi dag een mooi festival in Zwolle, dit jaar mag ook ik twee workshops geven.
North Sea Tai Chi, een prachtig Tai Chi festival waar ik graag mag komen.
Centre Lothlorien, een prachtig centrum in de Haute Marne, Frankrijk, waar ik sinds 2013 zomers meerdere lessen en workshops heb mogen geven.
Wijkcentrum de Brink, het prachtige wijkcentrum waar ik mijn lessen voorheen heb mogen geven.

Ongetwijfeld ben ik docenten, mensen en bedrijven vergeten in dit lijstje. Voel je dan ook niet tekort gedaan als dit zo is, maar laat het mij weten en ik zet je erbij.