Competitie 2015

Twee jaar geleden mocht ik in mijn eentje, vorig jaar was er geen mogelijkheid voor de individuele competitie, en dit jaar mocht ik met twee van mijn cursisten meedoen!

De STN organiseerde op 14 november weer de jaarlijkse Tai Chi Competitie en dit jaar was ik de gelukkige docent die samen met twee cursisten Team Wijchen vormde.
Het deelnemers veld was dit jaar groot te noemen, om een beeld te geven: ik stond voor mijn stokvorm tegenover Britten, een Deen, Duitsers, Belgen, Fransen en enkele Nederlanders.
Dat het deelnemers veld te sterk was voor ons om in de prijzen te vallen, viel in het niet met de geweldige prestatie de mijn twee kanjers hebben neergezet. Met de weg die we er met zijn drieën en alleen er naar toe hebben afgelegd. En alles wat we van deze ervaringen hebben geleerd en meegenomen.

Ik ben enorm trots op de dame en heer die dit jaar voor het eerst aan de competitie hebben deelgenomen: “Jullie waren geweldig!”
We hebben gelijk besloten om volgend jaar met een groep mee te doen aan de competitie. Dus voor al mijn cursisten gelijk de oproep: “Wie gaat er volgend jaar met ons mee?”

Hieronder uiteraard weer een kleine impressie van onze dag:

 

– Competitie 2013 –