Cursusaanbod

We zitten op dit moment allemaal in een nieuwe situatie. De Coronacrisis heeft een 1,5m-maatschappij in het leven geroepen, met alle gevolgen van dien.

De bekendste zit al in de naam, namelijk dat we geacht worden op anderhalve meter van elkaar te blijven. Dit heeft nogal invloed op onze Tai Chi Chuan lessen, elkaar aanraken zit er bijvoorbeeld niet meer in, waardoor er ontzetten veel oefeningen afvallen en principes en technieken op een andere manier getraind mogen worden.

Daarnaast mogen we op dit moment nog niet binnen trainen, maar ook als dit weer mag zitten we met vloeroppervlak. Vandaar dat de lessen op dit moment buiten plaatsvinden.

Ook spelen er een aantal persoonlijke omstandigheden mee, waardoor niet alle lessen doorgang kunnen vinden.

Dat betekent vervolgens ook dat ons aanbod er een beetje anders uit is gaan zien:

De oplettende lezer heeft waarschijnlijk al door dat er op dit moment dus geen lessen worden gegeven zoals voor de pandemie en dat we hierdoor ook nog geen workshops in kunnen plannen. Ook zijn de maandelijkse buitenlesen vervallen, mede omdat we nu al twee keer per week buiten trainen en deze trainingen vrij toegankelijk zijn.
Proeflessen zijn mogelijk in de vorm van aansluiten bij de trainingen of op afspraak in de vorm van een privé bijeenkomst.