Links

Mijn docenten

Willem Kienhuis
Sinds 2000 volg ik met veel plezier de lessen van Willem. Iedere donderdagavond wordt mijn kennis van en over Tai Chi weer een klein beetje vergroot dankzij deze geweldige man.

Judith van Drooge
Sinds 2002 volg ik met grote regelmaat een workshop bij deze bijzondere en geweldige docente. Van stokvorm en pushing hands, tot qigong, waaier- en sabelvorm, iedere keer weer een mooie uitdaging en een ervaring rijker.


Luis Molera

In 2002 ben ik in contact gekomen met deze fantastische docent en sindsdien heb ik ieder jaar tijdens zijn bezoek aan Nederland les van hem mogen krijgen. Tot mijn grote spijt is hij in mei 2015 overleden, zijn persoonlijkheid en lessen zullen zeer gemist worden.

Hans Lauxen
Heb ik rond 2012 leren kennen en niet veel later heb ik de eerste lessen van hem mogen ontvangen. Sindsdien is ons contact frequenter geworden, zijn lessen meer en diepgaander en tot mijn grote genoegen zijn we sinds januari 2018 een samenwerking aangegaan. Daarnaast heb ik in 2018 en 2019 de opleiding Tai Chi ECO-coach minor bij hem gevolgd.

Overige links

The School of Play, hier heb ik de opleiding de Moed om te Falen mogen volgen.
ECO-coach, hier heb ik de opleiding Tai Chi ECO-coach minor mogen volgen.
Stichting Taijiquan Nederland, de Nederlandse overkoepelende organisatie.
Wereld Tai Chi Dag, ieder jaar op wereld Tai Chi dag een mooi festival in Zwolle.
North Sea Tai Chi, een prachtig Tai Chi festival waar ik graag mag komen.
Centre Lothlorien, een prachtig centrum in de Haute Marne, Frankrijk, waar ik sinds 2013 zomers meerdere lessen en workshops heb mogen en geven.

Ongetwijfeld ben ik docenten, mensen en bedrijven vergeten in dit lijstje. Voel je dan ook niet tekort gedaan als dit zo is, maar laat het mij weten en ik zet je erbij.