Buitenles 05 oktober

Aanstaande zondag gaan we weer naar buiten, maar met een kleine verandering.
Afgelopen jaar waren de buitenlessen vooral bedoelt voor mijn cursisten. Maar gedurende het jaar kreeg ik steeds meer vragen van mensen buiten mijn cursusgroepen om, of ze een keertje mee mochten draaien.
Vaak was dat totaal geen probleem, maar het leverde soms een kleine drempel op voor mensen om overheen te stappen. Dus vanaf heden is de buitenles open voor eenieder die geïnteresseerd is en een keertje mee wil draaien.
Uiteraard blijf ik mijn cursisten trouw en ga mijn programma niet helemaal aanpassen naar ‘nieuwe’ mensen, maar ik wil de buitenlessen graag open zetten voor eenieder die daar een keer behoefte aan heeft. Voel je dus vooral welkom.

De belangrijke gegevens:
Lestijden: 9:00 – 10:30 uur.
Locatie: Verzamelen op de (zand)parkeerplaats nabij restaurant St. Walrick, we wandelen dan de Hatertse Vennen op.
Kosten: Er zal een spaarpot staan waar je een vrijwillige bijdrage in mag doen.
Aanmelden: Graag van tevoren tijdens de reguliere lessen, via de mail of de aankondiging op facebook.
Ik zorg voor koffie en thee, voor alle aangemelde deelnemers.

En kijk nog eens verder op de website voor alle andere informatie over de buitenlessen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.