Tung Ying Chieh and his words of experience

Ik mag graag Tai Chi beoefenen en bestuderen. Ik hou ook van een aangename discussie op zijn tijd. Vandaar dat ik hier op mijn site de vrijdagmiddag ‘Gespreksstof’ in het leven heb geroepen.
Ik hoop daarmee een kleine bijdrage te leveren aan het delen en verspreiden van interessante informatie over Tai Chi. Het hoofd even uit te dagen om na te denken en je eigen training en ontwikkeling te beschouwen. En als het even kan een kleine discussie op gang te brengen, al was het alleen al om je eigen beschouwingen te delen en verder onder de loep te nemen.
Dat mag hier op de site, ergens anders online, en leuker nog: als we elkaar spreken of zien.

Hieronder staat artikel met een viertal aandachtspunten zoals Tung Ying Chieh deze aandroeg. Tung Ying Chieh was een Yang-stijl meester uit de vorige eeuw, die 17 jaar lang getraind heeft onder Yang Cheng Fu.

Artikel:
– Tung Ying Chieh and his words of experience –

Zoals altijd ben ik benieuwd naar je mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.