Stick, relax, feel, follow

Dankzij de sociale media kwam ik bij onderstaande video terecht en ik vond het meteen een interessante opname om op de ‘Gespreksstof’ te zetten.
Ik weet namelijk in deze niet of het klopt wat er getoond wordt. “Tegen de tijd dat ik 80 ben hoop ik te weten waar ik mee bezig ben.”, is een zin die ik met regelmaat naar mijn cursisten uit. Ik vind namelijk dat je nooit uitgeleerd bent en dit is precies zo’n onderdeel waar ik de komende jaren graag een antwoord op zou willen vinden.

Klopt het wat er getoond wordt? Kan een dergelijke fysieke reactie als antwoord komen op het ‘simpele’ kleven, ontspannen, voelen en volgen?
Ik kan het een heel eind meevoelen, beredeneren en beschouwen, maar ik heb geen definitief antwoord. Dus bij deze, als iemand een antwoord heeft en het mij kan laten ervaren, laat het me weten, ik kom graag langs.

Voor nu is het tijd om te gaan trainen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.