Wereld Tai Chi Dag 2014

Iedere laatste zaterdag van april is het Wereld Tai Chi dag. Zo ook afgelopen april. Dit jaar viel het zelfs samen met de allereerste Koningsdag!
Met trots mag ik melden, dat ik wederom gevraagd was voor het geven van onderstaande twee workshops tijdens de Wereld Tai Chi Dag in Zwolle.
Ik had er samen met Judith voor gekozen om dezelfde thema’s als vorig jaar aan te bieden. Maar uiteraard bepalen de dag en de deelnemers de definitieve inhoud.

Tai Chi voor beginners:
Voor iedereen die nog nooit met Tai Chi in aanraking is gekomen, of er net mee is begonnen, zullen we gaan kijken naar ons eigen lichaam. Hoe voelt het, hoe beweegt het, hoe haalt het adem en hoe maakt het contact?

Tai Chi Bamboe(stok) Chi Kung set:
Een set vol energieke losmaak oefeningen, met speciale rek en strek oefeningen en zelfmassage om het lichaam fit te houden. Daarnaast is het een mooie basis of warming-up om van start te gaan met een Tai Chi stok- of speervorm.

Kijk voor meer informatie ook op: www.wereldtaichidag.nl

Hieronder een kleine sfeerimpressie van dit jaar:

En de demonstraties die ik heb mogen lopen:

Verder staan hieronder nog de flyers van 2014, waarop het volledige programma en alle deelnemende organisaties en docenten te zien is.
WTCD 2014 flyer voorkantWTCD 2014 flyer achterkant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.