Afgelopen jaar

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar.

De grootste verandering was wel dat we nu een mooie eigen lesruimte hebben gekregen. In de zomer hebben we hard gewerkt om alles klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen, en we mochten na de zomervakantie starten met wel drie lesgroepen! Twee gevorderden groepen en een nieuwe beginnersgroep. Daarnaast zijn we gestart met vrij pushen op de donderdagavond. Het staat nog in de beginfase, maar ook komende periode staat het weer op het programma.

De buitenlessen verliepen weer erg aangenaam en ook dit jaar heeft het weer wederom geen reden gegeven om het af te gelasten.

Ook hebben we afgelopen jaar weer enkele kleine workshops mogen geven, was Wereld Tai Chi Dag weer een groot succes, North Sea Tai Chi gaf een aangename pauze in de zomer om over te gaan in de zomerweek die we dit jaar ook weer hebben gegeven.

En laten we de jaarlijkse STN competitie niet vergeten. Ik ben enorm trots op één van mijn cursisten die dit jaar voor het eerst met de pushing hands competitie meedeed en een bronzen plak in de wacht wist te slepen!

Verder waren alle workshops die ik heb mogen volgen, de lessen die ik heb gekregen en mogen geven weer geweldig. Dankjewel aan alle docenten waar ik les heb mogen volgen. Dank aan alle mensen met wie ik heb mogen trainen, pushen en leren. Dank aan mijn cursisten voor jullie aanwezigheid, betrokkenheid en leergierigheid. Het is een genot om aan jullie les te mogen geven, en ook ik leer iedere week weer van jullie.
En natuurlijk dank aan mijn lief met wie ik dit avontuur van een nieuwe locatie ben aangegaan.

Iedereen een heel mooi Oud en Nieuw toegewenst en alle goeds voor komend jaar!

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.