Nieuwe video-opname

Afgelopen donderdag gaf één van mijn cursisten aan dat ze mijn video van de eerste acht houdingen uit de handvorm erg leerzaam vond. Maar dat deze een beetje snel liep en wat onduidelijk was.
Mooi excuus dus om na de les snel een nieuwe opname te maken en een nieuwe video online te zetten. De vorige was immers ook al weer een paar jaar oud.

Bij deze voor al mijn cursisten. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

 

 

 

1 reactie

  1. Erg leuk om te zien, Mark. Alweer een prachtige productie van gemaakt. Ik hoop dat je een hele serie van maakt. Dan mag ik ze allemaal bekijken. Ik heb genoten en ik vind het fantastisch dat jij eigentijdse muziek gebruik. Dat maakt Tai Chi ook iets van onze eigen tijd……het leeft met de tijd en raakt de beoefenaar en de kijker op een diepere niveau.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.