Laatste weken tot aan de zomer

Nog maar een aantal weken en dan is het alweer zomervakantie. Dat betekent dat het einde van dit seizoen alweer in zicht is. Gelukkig zijn we nooit uitgeleerd en gaan we in de zomer verder met een zomercursus en starten we na de zomer gewoon weer met een nieuw seizoen vol lessen. Sterker nog, er is een grote kans dat we komende zomer nog eens één of meerdere (on)verwachte buitenlessen organiseren.

Voor nu hebben we echter nog zes reguliere lessen staan en de planning is om deze, net als vorig jaar, nog met enkele buitenlessen te verlengen tot aan de zomervakantie.

De beginnersgroep zal komende weken toewerken naar het afronden van de eerste 18 houdingen uit de vorm. Hierdoor kan het eerste deel van de vorm lekker worden afgesloten, en is de eerste cirkel rond.
De gevorderdengroep is al bijna aan het einde van de vorm. Het lijkt voor sommigen wellicht nog een heel eind tot de afsluiting, maar ik heb er vertrouwen in dat we een heel eind zullen komen. Het toewerken naar het einde van de vorm is natuurlijk ook wel een heel mooi doel om naar toe te streven voor de zomervakantie.

Naast de reguliere lessen staan er ook nog twee buitenlessen gepland tot aan de zomervakantie, dus als we alles optellen hebben we nog een leuke drukke periode voor ons.

Ik heb er in ieder geval zin in.

Voor mijn beginnersgroep: “Met de zomervakantie kunnen jullie dit ook!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.