Voorbereiding zomercursus

ProeflessenInmiddels is het nog maar twee maanden en dan mag ik weer naar het prachtige Centre Lothlorien reizen. Niet alleen voor een welverdiende vakantie, maar ook om daar een week lang een zomercursus Tai Chi Chuan te mogen geven.
De voorbereidingen hiervoor zijn toch al wel een tijdje aan de gang, en inmiddels begint het programma ook steeds meer vorm te krijgen. Van maandag t/m vrijdag mag ik geef ik iedere ochtend van half 10 tot half 1 les op de stuwdam, uitkijkend over het meer, de bossen en al het moois op en om het water.
Verder ziet het er naar uit dat ik toch ga kijken of ik de bamboe stokken in de bus kan laden. Na alle geweldige reacties op mijn workshop Zhu Dao Chi Kung tijdens de Wereld Tai Chi Dag in Zwolle afgelopen maand, en het plezier dat ik en mijn cursisten erin hebben, ben ik toch voornemens om dit tijdens de week in het programma in te bouwen.

Kijk voor meer informatie vooral even verder op mijn pagina over de zomercursus, en hieronder alvast een kleine glimp van de Zhu Dao Chi Kung.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.