Buitenles 03 mei

Vier maanden geleden stonden we met een klein clubje de wind (en regen) te trotseren op de Hatertse Vennen. Heel even leek het erop dat de les zelfs niet door zou gaan, heel even leek het alsof we eerder moesten stoppen, maar na anderhalf uur hebben we gezamenlijk geconcludeerd dat het wederom een erg aangename ochtend was.

We hebben die ochtend gekeken naar stappen, lopen en zinken in Tai Chi, wat resulteerde in een aangename wandeling langs de waterkant en een hardloper die zijn eigen tempo verlaagde en vroeg of wij ‘vertraagd’ waren.
Verder hebben we gekeken naar de verbinding tussen bewegingen met en zonder wapen, in dit geval de waaier.

Komende buitenles staat, speciaal voor al mijn beginnende cursisten, in het teken van de eerste acht bewegingen uit de vorm. Maar ook gevorderden en onbekenden zijn natuurlijk van harte welkom, graag zelfs. En voor iedereen die alvast een klein voorproefje wil hebben en wil zien wat er nu eigenlijk bedoeld wordt met de eerste acht bewegingen, staat hieronder een klein filmpje van lang geleden.

De spelregels zijn ook nog steeds niet veranderd:
Lestijden: 9:00 – 10:30 uur.
Locatie: Verzamelen op de (zand)parkeerplaats nabij restaurant St. Walrick, we wandelen dan om 9:00 uur de Hatertse Vennen op.
Kosten: Er zal een spaarpot staan waar je een vrijwillige bijdrage in mag doen.
Aanmelden: Graag van tevoren tijdens de reguliere lessen, via de mail, de aankondiging op facebook of hieronder in de reactie.
Ik zorg voor koffie en thee, voor alle aangemelde deelnemers.

En wat extra informatie is hier op de site te vinden.

Hatertse Vennen 02-02-14

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.